CopyFilenames

CopyFilenames 3.4

CopyFilenames face foarte ușor pentru a copia calea completă și numele complet al unui fișier
Evaluare utilizator
4.0  (2 voturi)
Votul dvs.
Ultima versiune:
3.4 (Vezi toate)
Dezvoltator:
ExtraBit Software
CopyFilenames este o extensie pentru Windows Explorer. Nu se poate rula ca o aplicație independentă. După instalarea CopyFilenames, dați clic dreapta pe unul sau mai multe fișiere sau foldere în Windows Explorer și veți vedea comenzi suplimentare adăugate de către CopyFilenames.
Windows a construit în nici un mod de a copia un fisier sau un folder listarea la clipboard. Pentru un singur fișier, puteți utiliza File > Rename, CTRL+C, apoi ESC pentru a copia un fișier în clipboard, dar acest lucru este destul de plictisitor, dacă aveți de a face acest lucru în mod frecvent sau pentru o mulțime de fișiere.
CopyFilenames vine vorba de salvare! Aceasta adaugă un plus de comandă de meniu la meniul contextual în Windows Explorer (acesta este meniul care apare atunci când faceți clic dreapta pe un fișier). Această comandă vă permite să copiați numele fișierului într-o singură operație.
CopyFilenames poate fi, de asemenea, folosit pentru a copia o mulțime de nume de fișiere toate într-un du-te. În mod implicit, numele de fișiere va fi copiat unul pe linie.
CopyFilenames, de asemenea, face foarte ușor pentru a copia calea completă către un fișier. Dacă țineți apăsat SHIFT în timp ce selectarea Copy Filenames comanda, calea completă la fișierul va fi copiat în loc de doar numele fișierului. Această cale poate fi apoi lipite în orice aplicație care are un câmp pentru o cale către un fișier sau într-un fișier, deschideți panoul.
Acest lucru poate fi un timesaver reală atunci când aveți deja dreptul dosar deschis în Windows Explorer, deoarece nu mai este nevoie să nagivate la același folder într-o altă aplicație pentru a utiliza un fișier din acel folder!
Caracteristici principale: - Copiaza unul sau mai multe fișiere sau foldere ca text la Windows clipboard
- Opțiunea de a adăuga dimensiune
- Opțiunea de a adăuga fișier data/ora
- Opțiunea de a adăuga calea completă pentru fișierul
- Opțiunea de a dubla back-slash-uri, sau de a folosi slash-uri, dacă întreaga cale a adăugat
- Opțiunea de a cita nume de fișiere cu ghilimele simple sau duble
- Opțiunea de a separa mai multe nume de fișiere cu newline, spațiu, tab sau virgula
- Comanda pentru a redenumi un fișier cu text din clipboard (Paste Filename)
- Comandă pentru a copia nume și șterge fișiere într-o singură operațiune
Informații actualizate în data de: