CopyFilenames

CopyFilenames 3.4

CopyFilenames το καθιστά πολύ εύκολο να αντιγράψετε την πλήρη διαδρομή και το πλήρες όνομα του αρχεί
Βαθμολογία
4.0  (2 ψήφοι)
Η ψήφος σας
Τελευταία έκδοση:
3.4 (Δείτε όλους)
Προγραμματιστής:
ExtraBit Software
CopyFilenames είναι μια επέκταση για Windows Explorer. Δεν μπορεί να τρέξει ως αυτόνομη εφαρμογή. Μετά την εγκατάσταση CopyFilenames, κάντε δεξί κλικ σε ένα ή περισσότερα αρχεία ή φακέλους σε Windows Explorer και θα δείτε τις επιπλέον εντολές που προστέθηκαν από CopyFilenames.
Windows έχει ενσωματωμένη τρόπος για να αντιγράψετε ένα όνομα αρχείου ή φακέλου λίστα στο πρόχειρο. Για ένα μόνο αρχείο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Αρχείο > Μετονομασία, CTRL+C, τότε ESC για να αντιγράψετε ένα όνομα αρχείου στο πρόχειρο, αλλά αυτό είναι αρκετά κουραστική, αν χρειάζεται να το κάνεις αυτό συχνά ή για πολλά αρχεία.
CopyFilenames έρχεται στη διάσωση! Αυτό προσθέτει μια επιπλέον εντολή μενού στο μενού στο Windows Explorer (αυτό είναι το μενού που εμφανίζεται όταν κάνετε δεξί κλικ σε ένα αρχείο). Αυτή η εντολή σας επιτρέπει να αντιγράψετε το όνομα του αρχείου σε μία λειτουργία.
CopyFilenames μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να αντιγράψετε πολλά ονόματα. Από προεπιλογή, τα ονόματα των αρχείων θα πρέπει να αντιγραφεί μία ανά γραμμή.
CopyFilenames καθιστά επίσης πολύ εύκολο να αντιγράψετε την πλήρη διαδρομή προς ένα αρχείο. Αν κρατήσετε πατημένο το SHIFT, ενώ επιλέγοντας το Copy Filenames εντολή, την πλήρη διαδρομή προς το αρχείο θα πρέπει να αντιγραφεί αντί του απλώς το όνομα του αρχείου. Αυτή η διαδρομή μπορεί στη συνέχεια να επικολληθεί σε οποιαδήποτε εφαρμογή που έχει ένα πεδίο για μια διαδρομή σε ένα αρχείο ή σε ένα αρχείο ανοιχτό πίνακα.
Αυτό μπορεί να είναι ένα πραγματικό γλιτώνουν χρόνο, όταν θα έχουν ήδη το δικαίωμα φάκελο ανοιχτό σε Windows Explorer, δεδομένου ότι δεν χρειάζεται πλέον να nagivate στον ίδιο φάκελο σε μια άλλη εφαρμογή για να χρησιμοποιήσετε ένα αρχείο σε αυτό το φάκελο!
Κύρια Χαρακτηριστικά: - Αντιγράφει ένα ή περισσότερα ονόματα αρχείων ή φακέλων, όπως το κείμενο στο πρόχειρο Windows
- Επιλογή για να προσθέσετε το μέγεθος του αρχείου
- Επιλογή για να προσθέσετε το αρχείο ημερομηνία/ώρα
- Επιλογή για να προσθέσετε την πλήρη διαδρομή προς το αρχείο
- Επιλογή για να διπλασιάσει πίσω καθέτους, ή να χρησιμοποιήσετε καθέτους, αν η πλήρης διαδρομή πρόσθεσε
- Επιλογή για να παραθέσω ονόματα αρχείων με μονά ή διπλά εισαγωγικά
- Επιλογή για να διαχωρίσετε πολλαπλές ονόματα αρχείων με αλλαγή γραμμής, space, tab ή κόμμα
- Εντολή για να μετονομάσετε ένα αρχείο με το κείμενο από το πρόχειρο (Paste Filename)
- Εντολή για να αντιγράψετε το όνομα αρχείου και διαγραφή αρχείων σε μια ενιαία λειτουργία
Οι πληροφορίες ενημερώθηκαν στις: