CopyFilenames

CopyFilenames

CopyFilenames maakt het erg makkelijk om te kopiëren van het volledige pad en de volledige naam van
Gebruikerswaardering
4.0  (2 stemmen)
Jouw stem
Score
2.0
100% schone software. Controleer het rapport.
Dit programma ontving 10 onderscheidingen
CopyFilenames is een extensie voor Windows Explorer. Het kan niet worden uitgevoerd als een standalone applicatie. Na het installeren van CopyFilenames, klik met rechts op één of meer bestanden of mappen in Windows Explorer en je zal zien dat de extra commando ' s toegevoegd door CopyFilenames.
Windows heeft geen ingebouwde manier om een kopie van een bestand of map lijst op het klembord. Voor een enkel bestand u kunt gebruik Bestand > Naam wijzigen, CTRL+C, dan ESC om een kopie van een bestandsnaam naar het klembord, maar dit is heel vervelend als je om dit te doen vaak of veel bestanden.
CopyFilenames komt tot de redding! Dit voegt een extra menu commando uit om de context menu in Windows Explorer (dit is het menu dat verschijnt wanneer u met de rechtermuisknop klikt op een bestand). Deze opdracht kunt u een kopie van de bestandsnaam in één bewerking.
CopyFilenames kan ook worden gebruikt voor het kopiëren van veel van bestandsnamen in één keer. Standaard, zullen de bestandsnamen worden gekopieerd, één per regel.
CopyFilenames maakt het ook erg makkelijk om te kopiëren van het volledige pad naar een bestand. Als u houd SHIFT tijdens het selecteren van de Copy Filenames opdracht, het volledige pad naar het bestand zal gekopieerd worden in plaats van de bestandsnaam. Dit pad kan vervolgens worden geplakt in elke toepassing die een veld voor een pad naar een bestand, of in een bestand open het paneel.
Dit kan een echte tijdsbesparing wanneer u al de juiste map openen in Windows Explorer, omdat u niet langer hoeft te nagivate naar dezelfde map in een andere toepassing voor het gebruik van een bestand in die map!
Belangrijkste Kenmerken: - hiermee Kopieert u een of meerdere namen van bestanden of mappen als tekst om de Windows klembord
- Optie toe te voegen bestand grootte
- Optie voor het toevoegen van datum/tijd
- Optie toe te voegen volledige pad naar het bestand
- Optie om te verdubbelen back-slashes, of gebruik slashes als volledige pad toegevoegd
- Optie om een offerte in bestandsnamen met enkele of dubbele aanhalingstekens
- Optie voor het scheiden van meerdere bestandsnamen met newline, spatie, tab of komma
- De opdracht om de naam van een bestand met de tekst van het klembord (Paste Filename)
- Opdracht copy bestandsnaam en het verwijderen van bestand in één bewerking
Info vernieuwd op: