CopyFilenames

CopyFilenames

CopyFilenames gør det meget let at kopiere den fulde sti og fulde navn på en fil
Brugerscore
4.0  (2 stemmer)
Din stemme
Score
2.0
100% ren software. Kontroller rapport.
Dette program modtog 10 præmier
CopyFilenames er en udvidelse til Windows Explorer. Den kan køres som et enkeltstående program. Efter installation CopyFilenames, højreklik på en eller flere filer eller mapper i Windows Explorer og du vil se at de ekstra kommandoer, der er tilføjet af CopyFilenames.
Windows har ikke indbygget måde at kopiere et filnavn eller mappe oversigt til udklipsholder. For en enkelt fil, kan du bruge Filer > Omdøb, CTRL+C, klik derefter ESC til at kopiere en fil til udklipsholder, men det er ret besværligt, hvis du har at gøre dette ofte eller for masser af filer.
CopyFilenames kommer til undsætning! Det tilføjer en ekstra menu kommando til den sammenhængsafhængige menu i Windows Explorer (dette er den menu der popper op, når du højreklikker på en fil). Denne kommando giver dig mulighed for at kopiere filnavnet i én arbejdsgang.
CopyFilenames kan også bruges til at kopiere masser af filnavne alle på én gang. Som standard filnavne vil blive kopieret én per linje.
CopyFilenames også gør det meget let at kopiere den fulde sti til en fil. Hvis du holder nede SHIFT, mens du markerer den Copy Filenames kommando, den fulde sti til den fil vil blive kopieret i stedet for bare filnavnet. Denne vej kan derefter blive indsat i et program, der har et felt til en sti til en fil eller til en fil du kan åbne panel.
Dette kan være en reel tidsbesparende, når du allerede har det rigtige mappe åben i Windows Explorer, da du ikke længere har brug for at nagivate til den samme mappe i et andet program for at bruge en fil i mappen!
Vigtigste Funktioner: - Kopier én eller mange navne på filer eller mapper som tekst til udklipsholder Windows
- Mulighed for at tilføje fil størrelse
- Mulighed for at tilføje filen dato/tid
- Mulighed for at tilføje fulde sti til filen
- Mulighed for at dobbelt op tilbage-skråstreger, eller bruge skråstreger, hvis fulde sti tilføjet
- Mulighed for at citere filnavne med enkelt eller dobbelt anførselstegn
- Mulighed for at adskille flere filnavne med newline, plads, tab eller komma
- Kommandoen til at omdøbe en fil med tekst fra udklipsholder (Paste Filename)
- Kommandoen copy filename og slette filer i en enkelt operation
Information opdateret: