CopyFilenames

CopyFilenames

CopyFilenames tekee siitä erittäin helppo kopioida koko polku ja koko nimen tiedoston
Käyttäjän arviointi
4.0  (2 ääntä)
Sinun äänesi
Pisteet
2.0
100% puhdas ohjelmisto. Tarkista raportin.
Tämä ohjelma sai 10 palkintoa
CopyFilenames on laajennus Windows Explorer. Sitä ei voi suorittaa itsenäisenä sovelluksena. Kun olet asentanut CopyFilenames, klikkaa hiiren oikealla yksi tai useampia tiedostoja tai kansioita Windows Explorer ja näet ylimääräisiä komentoja lisätty CopyFilenames.
Windows ei ole rakennettu tapa kopioida tiedostonimi tai kansion listaus leikepöydälle. Yhden tiedoston, voit käyttää Tiedosto > Nimeä uudelleen, CTRL+C, sitten ESC kopioida tiedostonimi leikepöydälle, mutta tämä on melko tylsiä, jos sinun täytyy tehdä tämä, usein tai paljon tiedostoja.
CopyFilenames tulee pelastus! Tämä lisää ylimääräisen valikon komento kontekstivalikko Windows Explorer (tämä on valikko, joka ponnahtaa ylös, kun klikkaa hiiren oikealla tiedostoa). Tämän komennon avulla voit kopioida tiedoston yhdellä toiminnolla.
CopyFilenames voidaan käyttää myös kopioida paljon tiedostonimiä kerralla. Oletuksena, tiedostonimet kopioidaan yksi per rivi.
CopyFilenames myös tekee siitä erittäin helppo kopioida koko polku tiedostoon. Jos et pidä SHIFT kun valitset Copy Filenames komennon koko polku tiedoston kopioidaan sen sijaan vain tiedostonimi. Tämä polku voidaan liittää mihin tahansa sovellus, joka on kentän polku tiedoston tai tiedosto, avaa paneeli.
Tämä voi olla todellinen ajansäästäjä kun sinulla on jo oikea kansio auki Windows Explorer, koska et enää tarvitse nagivate samaan kansioon toinen sovellus käyttää tiedoston tuohon kansioon!
Tärkeimmät Ominaisuudet: - Kopioi yhden tai useita tiedoston tai kansion nimet tekstinä Windows leikepöydälle
- Mahdollisuus lisätä tiedoston kokoa
- Mahdollisuus lisätä tiedoston päivämäärä/aika
- Mahdollisuus lisätä koko polku tiedoston
- Mahdollisuus tuplata takaisin-viiltää, tai käyttää vinoviivoja, jos koko polku lisätty
- Mahdollisuus lainata tiedostonimiä, joissa yhden tai kahden hengen lainausmerkkejä
- Mahdollisuus erota tiedostonimet kanssa newline, välilyönti, sarkain tai pilkku
- Komento nimeä uudelleen tiedosto, jossa on teksti leikepöydältä (Paste Filename)
- Komento kopioi tiedostonimi ja poistaa tiedoston yhdellä toiminnolla
Tiedot päivitetty: