CopyFilenames

CopyFilenames

CopyFilenames го прави много лесно да копирате пълния път и пълното име на файла
Оценка
4.0  (2 гласа)
Вашият глас
Резултат
2.0
100% чист софтуер. Проверете доклад.
Тази програма има 10 награди
CopyFilenames разширение за Windows Explorer. Той не може да се стартира като отделно приложение. След инсталиране на CopyFilenames, кликнете с десния бутон на мишката върху един или повече файлове или папки в Windows Explorer и ще видите допълнителни команди добавени CopyFilenames.
Windows няма вграден начин за копиране на Името на файл или папка списък в клипборда. За един файл, Можете да използвате файл > преименуване, CTRL+C, след това ESC за копиране на името на файла в клипборда, но това е доста уморително, ако трябва да го правя често или много файлове.
CopyFilenames идва на помощ! Към това се добавя допълнително меню команди на контекстното меню Windows Explorer (това е менюто, което се появява при натискане на десния бутон на мишката върху файла). Тази команда ви позволява да копирате файла в една операция.
CopyFilenames може да се използва, за да копирате много файлове наведнъж. По подразбиране файловете се копират един по един на ред.
CopyFilenames също го прави много лесно да копирате пълния път до файла. Ако вие задържите SHIFT при избора на екип Copy Filenames, пълния път до файла ще бъде копиран, а не просто име. Тогава по този начин може да бъде поставена на всяко приложение с игрище за пътя до файла, или в лентата на файл.
Това може да бъде истинско спестяване на време, когато вие вече имате право да отворите папката, в Windows Explorer, тъй като вече не е необходимо отваряне на една и съща папка в друга програма да използва файла в тази папка!
Основни функции: - копия от един или няколко файлове или папки, под формата на текст в буфера за обмен Windows
- Възможност за добавяне на Размер на файла
- Възможност за добавяне на дата/час файл
- Опция, за да добавите пълния път до файла
- Възможност да се удвои бек-слеши или да използвате преки слеши, ако на пътя добавен
- Възможност да цитирам имена на файлове с единични или двойни кавички
- Възможност за отделяне на множество файлове с нов ред, интервал, табулация или запетая
- Екип, да преименувате на изходния файл с текста от буфера за обмен (Paste Filename)
- Команда, за да копирате Името на файла и да изтриете файла за една операция
Информацията е актуализирана на: